Bookmark and Share     Sitemap    
Thisted Morskabsteater

Persondatapolitik

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

GDPR (GENERAL DATA PROTECTION REGULATION)

CVR. NR. 29673179
Thisted Morskabsteater.dk

Ansvarlig for Persondata
Inger Madsen Hulgaard
Islandsvej 25L
7700 Thisted
MAIL: Hulgaard@mail.dk

Vores webstedsadresse er: http://Thisted Morskabsteater.dk.
På baggrund af den nye datalov skal det herved oplyses at jeg, som ansvarshavende for virksomheden Thisted Morskabsteater.dk, håndterer alle personlige data efter Persondata-forordningen og Databeskyttelsesloven i forhold til rådgivning, undervisning og salg af varer.
Der indsamles kun nødvendige personlige oplysninger, hvor dette har et formål i forbindelse med rådgivning, undervisning og salg af varer. Personlige oplysninger afgives aldrig til tredje part, medmindre du selv ved skriftligt samtykke ønsker dette. Oplysninger, som ikke længere er aktuelle, vil blive slettet straks fra de respektive aktiver, og vi udfører løbende automatisk dataoprydning.
Samtykkeerklæring:
Ved alle køb af ydelser og produkter, undervisning, rådgivning og salg af varer vil der blive anmodet om samtykkeerklæring i en formular hvor, du giver tilladelse til at anvende personlige data, som har et formål for det købte produkt eller ved tilmelding til nyhedsbreve mv.
Placering og opbevaring af persondata:
Alle persondata håndteres forsvarligt i et aflåst skab og på computere med login, sikkerhedsprogram og instruktion til medarbejdere om hvorledes disse oplysninger skal håndteres og opbevares. Ved endt brug bortskaffes dokumenterne ved makulering.
Ansatte og erklæringsattest:
www.Thisted Morskabsteater.dk har udarbejdet en persondatapolitik vedrørende behandling og opbevaring heraf. Der er ligeledes udarbejdet en instruktion i hvordan persondata håndteres og behandles sikkert jf. Datalovens reglementer. Samtykkeerklæring vil altid være en del af et ansættelsesvilkår.
Tavshedspligt:
I forbindelse med rådgivning, undervisning eller udviklingsarbejde er www.Thisted Morskabateater.dk underlagt tavshedspligt, og denne tavshedspligt går forud for de registreredes rettigheder efter persondatareglerne. Det skal forstås således at såfremt det er nødvendigt for min rådgivning, at jeg modtager oplysninger om konkrete medarbejdere, vil disse medarbejdere ikke automatisk blive informeret, sådan som det i andre tilfælde er påkrævet efter persondatareglerne. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret hos Thisted Morskabsteater.dk, er du velkommen til at kontakte os på Hulgaard@mail.dk og anmode om oplysningerne. Du kan ligeledes gøre indsigelser i de oplysninger, der er registreret i henhold til Persondataloven.
E-mails:
Mails håndteres med forsigtighed og ud fra Datatilsynets tavshedspligt, Persondata-forordningens regler. Mails opbevares i max. 3 måneder hvorefter de vil blive slettet fra vores system.
HVILKE PERSONLIGE DATA VI INDSAMLER OG HVORFOR, VI INDSAMLER DEM
Kommentarer:
Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar-tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar-tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.
Medier:
Hvis du uploader billeder til webstedet, bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS). Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

KONTAKTFORMULARER
Cookies:
Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.
Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.
Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Logincookies holder i to dage, og skærmvalgcookies holder i et år. Hvis du vælger “husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil logincookies forsvinde.
Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.
Indlejret indhold fra andre websteder
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjepartssporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt sporing af din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.
Analytics:
Hvem vi deler dine data med.
Behandling af dine data
Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentaren og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Det sker således vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.
For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information, de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at brugeren ikke ændrer sit brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.
Hvilke rettigheder har du over dine data:
Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data, vi har liggende om dig heriblandt al data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.
Efter endt forløb slettes al persondata der er registreret om dig bortset fra data, der lovmæssigt skal gemmes for at overholde Regnskabslovens gældende regler om opbevaring i 5 år. Herefter slettes alle data.
Klage:
Klager over min behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.
Tilsyn med reglerne i Sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan finde styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk.
Slutteligt skal nævnes at jeg har en personlig adgangskode til min computer, som kun kendes af mig selv.
Du er naturligvis altid velkommen til at skrive til mig vedr. min data- og personoplysningspolitik, hvis du har brug for det.
Thisted Morskabsteater | CVR: 29673179 | Islandsvej 25L, 7700 Thisted - Danmark | Tlf.: 23 30 74 81 | morskabsteater@hotmail.dk